Pagina wordt geladen ...

Particuliere verzekeringen

Het dagelijks leven brengt risico’s met zich mee. Risico’s waar je uiteraard niet iedere dag bij stil moet staan. Echter af en toe is het toch goed om even de tijd af te nemen om, samen met uw verzekeringsadviseur, die risico’s in kaart te brengen. Tegen welke risico’s verzekert u zich wel en tegen welke risico’s niet?

Op het gebied van dekking, voorwaarden en prijs is het aanbod enorm. U moet goed verzekerd zijn en daarbij wilt u onder- of oververzekering voorkomen. In een persoonlijk gesprek kijken wij naar uw persoonlijke situatie, brengen wij u wensen in kaart en helpen wij u een goede keuze te maken. Bij die keuze gaat het niet alleen om prijs en voorwaarden. Het gaat erom dat de verzekering past bij uw persoonlijke situatie, uw inkomen en uw verwachtingen voor de toekomst en dat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan als u schade heeft.

U heeft altijd een persoonlijk aanspreekpunt! Ook na het afsluiten van uw verzekeringen houden wij voor u in de gaten of uw verzekeringen nog aansluiten bij uw leefsituatie. Bij veranderingen in uw persoonlijke omstandigheden kijken wij samen met u of bepaalde zaken gewijzigd moeten worden.

En bij schade? Wij sturen u niet van het kastje naar de muur, maar staan voor uw klaar. Wij helpen u snel en deskundig en nemen de financiële en administratieve afwikkeling van uw schade voor onze rekening.

Offerte aanvragen

Advies afgestemd op uw persoonlijke situatie Al meer dan 25 jaar een vertrouwde naam in Hoogeveen en omstreken