Pagina wordt geladen ...

Zakelijke verzekeringen

De gemiddelde ondernemer heeft nogal wat aan zijn hoofd. Naast het eigenlijke werk vragen allerlei bijkomende zaken veel tijd. Ook op het gebied van verzekeringen. U bent deskundig op uw vakgebied. Daar liggen uw interesses. Het laatste waar u op zit te wachten is om ook nog eens kennis op te doen over verzekeringen. Verzekeren is ons vak! Wij hebben ons gespecialiseerd in alles wat met het verzekeren van bedrijfsrisico's te maken heeft en kunnen u veel tijd, geld en zorgen besparen.

Maatwerk advies, scherpe prijs en prima voorwaarden

Als ondernemend kantoor denken wij graag strategisch met u mee om tot een maatwerk advies te komen, voor uw bedrijf, uw medewerkers en voor u zelf. U krijgt van ons een eerlijk en helder advies en kunt vervolgens rekenen op een scherpe prijs en prima voorwaarden.
Bij zakelijke verzekeringen is het belangrijk dat deze regelmatig getoetst worden aan de veranderende ontwikkelingen in de maatschappij. Laat ons daarom uw verzekeringspakket doorlichten.
Heeft u een bedrijf of bent u van plan een eigen onderneming op te starten laat u dan uitgebreid adviseren over de risico’s die dat met zich meebrengt en over de verzekeringsmogelijkheden om deze risico’s te beperken. Samen met u maken wij geheel vrijblijvend een uitgebreide analyse. Door onze uitgebreide bedrijvenportefeuille hebben wij ervaring en kennis met soortgelijke bedrijven uit uw branche, waardoor wij de processen en de risico’s binnen uw bedrijf kennen en u derhalve maatwerk kunnen leveren.

Bij schade begeleiden wij u volledig in de afwikkeling en proberen er bijvoorbeeld samen met u zorg voor te dragen dat u zo snel mogelijk uw bedrijf weer op kunt starten in geval van een calamiteit, desnoods tijdelijk op een noodlocatie.
Uiteraard kunnen wij ook geheel vrijblijvend een analyse van uw huidige verzekeringspakket maken.

Offerte aanvragen

Advies afgestemd op uw persoonlijke situatie Al meer dan 25 jaar een vertrouwde naam in Hoogeveen en omstreken